Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

BOGATA NJEMICA TRAŽI MUŠKARCA ZA OZBILJNU VEZU I BRAK



Samo ostala sam sama i teško izdržavanje ovu samoću, voljela bih pronaći nekoga sa kime bih podijelila sve što imam i uz koga bih se osjećala sigurnom i zaštićenom u svakom trenutku.
Inače sam iz Zagreba tamo sam se rodila i završila školu, no međutim moj otac kako je radio u Njemačkoj poveo je mene i majku da živimo tamo jer nije mogao zbog posla često dolaziti kod nas da nas viđa.
U početku sam bila protiv toga jer je to ipak druga država i drugačija okolina i nekako sam mislila da se neću uklopiti ovdje. Ali kako su godine prolazile savršeno je na kraju ispalo. Barem što se mog života tiče.

Na žalost moji su prije godinu i pol dana poginuli u nesreći na krstarenju i ja sam ostala sama sa svim bogatstvom koji su imali. Imala sam namjeru sve prodati i vratiti se u svoj rodni grad koliko sam bila tužna i ljuta.

Ali nekako nisam mogla, sabrala sam se i preuzela očev posao koji nisam htjela da propadne jer je oduvijek dobro poslovao i primila sam se posla i ostala tu. Nije da ovdje nema muškaraca naravno ima ali ja nekako više volim naš kraj i muškarce sa Balkana.
Imala sam priliku nekoliko puta da se udam ali nisam htjela jer bih uvijek na kraju shvatila da je svima njima bilo samo do mog bogatstva i do toga da me dobro iskoriste, švabe su takvi gdje na mirišu novac odmah se bacaju na posao.

Voljela bih se ostvariti kao majka ali sa nekim balkancem da nastavim lozu i da se ne mješanac sa švabama. Naši su nekako bolji ljubavnici i iskreniji ljudi, tko bih volio da me upozna neka mi se javi da dogovorimo detalje i put do mene koji uopće nije problem.

Primjedbe

Objavi komentar