- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Sastojci:
600 g teletine od buta
300 g šampinjona
glavica luka
200 ml vrhnja za kuhanje
2 kašike škrobnog brašna
kašika nasjeckanog peršuna
50 g maslaca
kašika začina
Priprema:
- Teletinu narežite na kocke, a luk sitnoi nasjeckajte.
- Na maslacu popecite narezano meso, dodajte luk i zajedno dinstaje pet minuta.
- Dodajte šampinjon narezane na listiće i začin, pa nastavite dinstati uz povremeno podlijevanje vodom oko 30 minuta.
- Kada meso omekša, dodajte škrobno brašno razmućeno u malo vode i vrhnja za kuhanje.Izvoz/Avaz/
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Primjedbe
Objavi komentar