Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

Razvode se Lepa Brena i Boba Živojinović!?



Sedmicama, pa i mjesecima unazad žuta štampa piše o problemima porodice Živojinović. Posljednja vijest koja se pojavila na naslovnicama tabloida bila je razvod nakon 26 godina zajedničkog braka. Najveća jugoslovenska zvijezda je mudro ćutala na ove priče, a današnjim statusom je šokirala javnost.

Da li će legendarni teniser i slavna pjevačica presaviti tabak i razvesti se pitanje je kojim se žuta štampa bavi već duže vrijeme. Mediji su se nedavno raspisali o učestalim svađama Živojinovića, a sve se svodilo na kuloarske priče. Ipak, posljednjih dana, više nego ikada, mediji pišu kako je Brenin i Bobin brak na kimavim nogama i da se definitivno razvode.




Uspješni bračni par ćuti na ove priče, te se nisu oglašavali po tom pitanju. Ipak, današnja objava Lepe Brene je podgrijala ranije glasine. Pjevačica je uz status: “Promeneee“, postavila fotografiju sa stihom svog hita “Carica“, gdje između ostalog, stoji: “Ko je kriv što nisi umeo da budeš car“.

– “Ova carica noćas menja sve
drugog pustiću u svoje odaje ovoj
carici srce nije stvar
tebi ko je kriv što nisi
umeo da budeš car“, stoji na fotografiji, a Brenine riječi: “Promeneee“ samo su podgrijale priče o njihovom razvodu.

Koliko u pisanju medija o njihovom razvodu ima istine, šta je Brena željela reći ovakvim statusom, svakako će pokazati vrijeme.

Ekskluziva.ba

Primjedbe

  1. Ako vam je potrebna usluga pouzdanog hakera za hakiranje baze podataka mobitela ili sustava, brisanje kriminalnih dosijea ili vraćanje ukradenog Bitcoina, obratite se easybinarysolutions@gmail.com ili whatsapp: +1 3478577580 koji su vrlo pouzdani i povjerljivi.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar