Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

U Bosni i Hercegovini, se sve oprašta:SAMO USPJEH NIKADA!!!


Stadion Grbavica, skoro potpuno uništen i devastiran u ratu 1992-1995. godine, obnovljen i djelomično renoviran, većinom iz vlastitih sredstava sredstva FK Željezničar, navijača i simpatizera Kluba.
Vrlo malo pomogla je Opština, odnosno država.Dočekao je Željo i reflektore,svlačionice, novu tribinu,... dočeko i da evropske utakmice, ove godine, odigra na svom stadionu!Trud, zalaganje, Uprave i navijača, prepoznala je UEFA i FIFA, pa dozvolila i da Reprezentacija, odigra svoj meč sa Belgijom na Grbavici.

I umjesto da se zahvale Upravi Fk Željezničar i izraze divljenje, što je uz enormno zalaganje i velika materijalna sredstva ispunila sve zahtjeve za odigravanje utakmice, dušebrižnici opletu sve po terenu. Naravno da je u lošem stanju bio, ali je kiša koja je padala 2 dana, mnogo toga pokvarila. Treba sve gledati u cjelini, a ne samo ono najgore,... ali takvi su Bosanci. Izgleda da je bolje da smo utakmicu igrali u Sloveniji, Austriji,... ili... Ko je pravi krivac niko se ne pita? Koliko druge države pomažu klubovima,... NAPRAVIĆE ŽELJO I TEREN, RADNIČKA KLASA JE ČUDO!!!

Primjedbe