- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
PROST TRIK koji će učiniti da JEFTINO MESO bude meko i SOČNO kao biftek
NAJVEĆA TAJNA KUHARA: Čime se ZAISTA PREMAZUJU pite, a čime kiflice – za SAVRŠENU BOJU i hrskavost?
Riječ je o pečenju na dnu rerne. Pojedini profesionalni kuhari ovaj metod koriste za spremanje cijelog pileta ili ćurke, pice i hljeba. Donja površina rerne obezbjeđuje toplotu i grijanje koje je u bliskom kontaktu sa onim što pečete. To hrani daje specifičan ukus.
Da biste to postigli, “Food52” savetuje uklanjanje ramova i postavljanje papira za pečenje. Za najbolje rezultate rernu podgrijte na 220-250 stepeni Celzijusa.Izvor/Telegraf rs/
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Primjedbe
Objavi komentar