Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

STRAVIČNO:Otac ih držao 14godina zaključane u stanu!!!


Sedmero djece porodice Angulo, šest mladića i jedna djevojka, živjeli su s roditeljima u socijalnom stanu na Manhattanu u New Yorku, ali u 14 godina niti jednom nisu izašli na ulice grada. Bhagavan (23), Govinda i Narayana (22), Mukunda (20), Krisna (18), Jagadesh (17) i njihova sestra Visnu te majka Susanne bili su zaključani u stanu. Samo je "pater familias", otac Oskar, imao ključ.

  Alkoholičar iz Perua, gdje ga je njihova majka Susanne upoznala i dovela u SAD, teški je paranoik koji je vjerovao da će New York "kontaminirati" njegovu djecu. Ona nisu išla u školu; poduku su dobivali od majke, ali najviše su o vanjskom svijetu "učili" iz filmova. Tako da je, naravno, njihova slika svijeta bila potpuno "hollywoodska". Pogledali su više od 5.000 filmova, a svoju su stvarnost kreirali prema omiljenim likovima poput Batmana čiji su kostim napravili od omota žitarica i prostirki za yogu. I ko zna koliko bi dugo njihova priča ostala unutar četiri zida da jedan od braće nije uspio pobjeći nakon čega su se i ostali ohrabrili. U jednom takvom izlasku na Petoj aveniji primijetila ih je režiserka Crystal Moselle. - Svi su imali sunčane naočale i izgledali kao da su iz Reservoir Dogsa. Kao nekakvo pleme, samo ne tamo negdje s ruba svijeta već s ulica Manhattna, ispričala je režiserka čiji je dokumentarni film o porodici Angulo, The Wolfpack, osvojio glavnu nagradu na Sundance film festivalu prošlog mjeseca, piše Daily Mail.

 Naime, nakon što je nabasala na ezoteričnu braću, polako je uspjela pridobiti njihovo povjerenje i ući u dom Angulovih. - Iznenađujuće su bistri. Ne znaju nikoga izvan njihove porodice. Svoju maštu o izvanjskom svijetu hranili su filmovima Tarantina, Scorcesea i Christophera Nolana. Braća su najnježnija, najznatiželjnija i najpronicavija bića koja sam ikad upoznala, što znači da je bar nešto u toj porodici dobro napravljeno, kazala je režiserka, prenosi Dnevnik.hr. Nakon otkrića slučaja, djeca su ipak dobila psihijatrijski tretman i teško se nose s onim što im je otac napravio. I dalje sva šestorica braće žive u zajedničkom stanu, jedino je sestra, koja je i najstarija, odselila..

Primjedbe