Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

PATOLOZI POTVRDILI:BEBA JE UMRLA OD VAKCINE!!!


I do sada sam čitao objave po raznim potralima da je dijete umrlo poslije prijema vakcine ali nikada do sada da su patolozi potvrdili taj uzrok smrti.
Upravo zbog toga što se u tekstu navodi da je smrt nedvosmisleno  prouzrokovana vakcinama i da su tu činjenicu potvrdila tri patologa, tekst vam prenosim u cijelosti.
4. maja 2007. godine rođen je Elijah Daniel French. Prema rutinskoj vakcinaciji odobrenoj od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti primio je vakcine po utvrđenom rasporedu. Ubrzo poslije toga beba se razbolila, dobila temperatura i otežano disanje.
Njegova poodica je izjavila da je bio vakcinisan sa protiv sedam različitih bolesti kada je imao samo pet mjeseci, uključujući DTaP, hepatitis B, Hib i pneumokoka vakcinu.
Uprkos tome što su se odmah pojavili štetni efekti, Daniel je ponovo vraćen doktorima.
Samo nekoliko mjeseci poslije i ponovo je primio iste vakcine.
Rachel, dječakova majka, vjerujući da doktor zna šta je najbolje za dijete, dovela ga je ponovo na novu rundu vakcina kada je imao 14 mjeseci.
Danny je primio 8 vakcina u četiri različite inekcije : MMR (ospice, zaušnjaci i rubeola), Hib, varičela i DTaP ( difterija, tetanus i pertusis).
        Znakovi koji su pokazivali  da nešto nije u redu

U narednim danima beba se uopšte nije dobro osjećala . Prve noći nakon vakcinacije Danny je još uvijek mogao jesti, ali je bio mrzovoljan i htio je spavati više nego obično.
Sljedeći dan je izgubio apetit, bio je iritantan i umoran.
Trećeg dana Danny nije mogao ostati budan duže od pola sata . Nije jeo ili pio , ali je stalno plakao . 71 sat nakon posjete doktoru , Danny je dobio temperaturu od vakcina i dobio je dječiji Tylenol . Pozvali su doktora ali ga nisu dobili zato što je bio praznik , ambulanta je bila zatvorena.
Tri različita patologa potvrdila su da je mali Dnny umro od vakcine .

Nekoliko sati nakon što je primio dječiji Tylenol , dječakovo tijelo je bilo hladno i nije davalo nikakve znakove . Sa samo 14 mjeseci Rachel i njen muž su izgubili bebu. Na prvoj autopsiji je utvrđeno da je uzrok smrti bilo gušenje . Ali majka nije bila sigurna u to.
       Nezavisna istraga potvrdila: uzrok smrti vakcine.
Drugi medicinski stručnjaci sa kojima se Rachel konsultovala su jednoglasno , na osnovu krvnog i tkivnog uzorka uzetog iz dječakovog tijela , utvrdili da je vakcina uzrok smrti .
Započela je svoju istragu gdje su tri različita patologa potvrdila isto .
“Nijedan roditelj ne bi trebao prolaziti kroz ovako nešto. Zbog toga sam odlučila da podijelim našu priču¨” – rekla je Rachel .
Izvor:/ Kreativan.info

Primjedbe