- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
SASTOJCI
|
UPUTSTVO ZA PRIPREMU
- Paprike dobro oprati, izvaditi peteljku, i očistiti od semenki, pa ih puniti filom.
- Priprema fila: u posudi za mešanje, izgnječiti beli sir, dodati kajmak, tri umućena jajeta, sitno iseckani peršun (ostaviti malo iseckanog peršuna, da se pospe preko paprika, pre pečenja), soli po ukusu, i tucane paprike (ako želite ljutu crtu). Dobro promešati, da se masa sjedini i izjednači. Masom filovati paprike.
- Sud za pečenje, podmazati maslinovim uljem, i naslagati filovanu papriku. Papriku preliti šoljom mleka i jednim razmućenim jajetom. Posuti sa malo preostalog peršuna. Zapeći u rerni. Paprike služiti tople.
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Primjedbe
Objavi komentar