Miholjsko ljeto:VJESNICI PROLJEĆA NA PLANINI IGMAN(FOTO)!!!!

Pacijentica KCUS-a godinu dana bez dijagnoze:LIJEČNICI IZ TURSKE RIJEŠILI ENIGMU ZA 5 DANA!


Posljednjih nekoliko godina mnogi pacijenti iz BiH se žale na kvalitet ljekarskih usluga u BiH.Ni poslije učestalih posjeta ljekarima,ne osjećaju se bolje,a mnogi sumnjaju u tačnost dijagnoze. Pacijentica KCUS nekoliko mjeseci prošle godine provela je na Infektivnoj klinici,operisana 2 puta na Abdominalnoj hirurgiji...

na kraju otpuštena bez dijagnoze na kućno liječenje!!!Uz pomoć dobrih ljudi ovih dana boravila je u glavnom gradu Turske-Ankari.

Tamošnji ljekari problem oko dijagnoze riješili su za 5 dana!Čude se zašto je pacijentica operisana 2 puta!?Nisu im jasni ni mnogi drugi terapijski postupci.Dijagnoza oko koje se sve vrtilo i do koje nije mogla doći dr Snježana Mehanić i konzilij ljekara je:GASTRITIS I INTOLERANCIJA NA LAKTOZU.Pacijentica(podaci poznati redakciji)se zahvaljuje svih ljudima,koji su pomogli odlazak na liječenje, odnosno uspostavljanje pravilne dijagnoze,ljekarima iz medicinskog centa Medicana u Ankari i kompaniji Rivel koja je odlično organizovala njen boravak u glavnog gradu Turske.

Primjedbe